Elektrische huisinstallatie

Onder de elektrische huisinstallatie vallen alle elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen. Ook de verdeelinrichting is onderdeel van de elektrische huisinstallatie. Hieronder vallen onder andere de hoofdschakelaar, de aardlekschakelaar, de smeltveiligheid, de groepschakelaar en de aardrail. U begrijpt: de elektrische huisinstallatie is een complexe installatie die goed op orde dient te zijn.

Elektrische huisinstallatie veranderen

Op dit moment wilt u graag iets veranderen aan de elektrische huisinstallatie. Er moet bijvoorbeeld een nieuwe verbinding worden gelegd of een aansluiting is toe aan vervanging. U kunt in dat geval terecht bij Beyer Installatie. Wij leveren al tientallen jaren innovatief vakwerk op het gebied van elektrische huisinstallaties.

Download onze brochure

Meer informatie over de elektrische huisinstallatie

Het is begrijpelijk dat u nog vragen heeft omtrent de elektrische huisinstallatie. Wilt u deze vragen beantwoord hebben, neem dan gerust contact op met Beyer Installatie. Wij zijn u namelijk graag van dienst. Als u belt naar 0186 - 69 30 99 en uw vragen aan ons voorlegt, dan vertellen wij u alles over uw elektrische huisinstallatie. 

Neem contact op