Elektrische huisinstallatie

Onder de elektrische huisinstallatie vallen alle elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen. Ook de verdeelinrichting is onderdeel van de elektrische huisinstallatie. Hieronder vallen onder andere de hoofdschakelaar, de aardlekschakelaar, de smeltveiligheid, de groepschakelaar en de aardrail. U begrijpt: de elektrische huisinstallatie is een complexe installatie die goed op orde dient te zijn.

Elektrische huisinstallatie veranderen

Op dit moment wilt u graag iets veranderen aan de elektrische huisinstallatie. Er moet bijvoorbeeld een nieuwe verbinding worden gelegd of een aansluiting is toe aan vervanging. U kunt in dat geval terecht bij Beyer Installatie. Wij leveren al tientallen jaren innovatief vakwerk op het gebied van elektrische huisinstallaties.

Download onze brochure

Veiligheid staat voorop bij elektrische huisinstallatie

Veiligheid is een erg belangrijk aspect bij een elektrische huisinstallatie. Beyer Installatie is in het bezit van een KOMO-Instal certificaat. Dit is de hoogste certificering in de elektrotechnische branche. Ook is Beyer Installatie KvINL gecertificeerd. Een elektrische huisinstallatie bij een verbouwing van uw huis of in een nieuwbouw huis laat u doen door de experts van Beyer Installatie. U kunt dus wel op kwaliteit en veiligheid rekenen!

Meer informatie over de elektrische huisinstallatie

Het is begrijpelijk dat u nog vragen heeft omtrent de elektrische huisinstallatie. Wilt u deze vragen beantwoord hebben, neem dan gerust contact op met Beyer Installatie. Wij zijn u namelijk graag van dienst. Als u belt naar 0186 - 69 30 99 en uw vragen aan ons voorlegt, dan vertellen wij u alles over uw elektrische huisinstallatie. U kunt ook een contactformulier invullen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u meer te vertellen over onze dienstverlening inzake een elektrische huisinstallatie. 

Neem contact met ons op

Neem contact op