LED noodverlichting

LED noodverlichting is verlichting die wordt ingeschakeld op het moment dat de elektriciteit uitvalt bij u op kantoor. In geval van stroomuitval wordt de noodverlichting automatisch op de batterij geschakeld. Een optimaal functionerende noodverlichting is van groot belang voor u en uw personeel. Onze vakkundige elektriciens adviseren u graag over het aansluiten van de noodverlichting. Op deze manier kunt u met een gerust hart terugvallen op uw LED noodverlichting.

Download brochure

Waarom LED noodverlichting?

Noodverlichting is in vele soorten en maten verkrijgbaar. U kunt wat dat betreft alle kanten op. Maar hoe weet u welke kant u op moet als het gaat om noodverlichting? LED noodverlichting heeft aantal pluspunten ten opzichte van conventionele verlichting. In de eerste plaats gaat LED noodverlichting veel langer mee. In het verlengde van deze lange levensduur hoeft ook minder vaak de lichtbron vervangen te worden; u bespaart onderhoudskosten. LED verlichting heeft een duurzaam karakter; u bespaart veel energie ten opzichte van traditionele verlichting. Daarnaast kost het LED verlichting geen/nauwelijks tijd om op te starten. Uw LED verlichting brandt direct!

We worden het liefst zo vroeg mogelijk betrokken bij de noodverlichtingsinstallatie; het liefst al in de ontwerpfase. Op deze manier kunnen onze LED verlichting specialisten samen met u slimme keuzes maken en realiseren we gezamenlijk energie- en kostenbesparingen.

LED noodverlichting; het gehele pakket

Onze elektriciens installeren niet alleen noodverlichtingsinstallatie. U kunt ons ook inschakelen voor het controleren en onderhouden van uw LED noodverlichting. Sterker nog, een jaarlijkse inspectie van de noodverlichting is verplicht volgens Bouwbesluit 2012 en de Arbowet. Doordat noodverlichting verplicht is, kan het zijn dat de noodverlichting zelf opgehangen en geïnstalleerd wordt. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Zeker niet omdat er wettelijke voorschriften en regels aan verbonden zijn.

De specialisten van Beyer Installatie adviseren u graag over het aansluiten en installeren van uw LED noodverlichting.

LED noodverlichting

Beyer Installatie, specialist in LED noodverlichting

Elektro speelt een belangrijke rol in ons leven; een rol die eigenlijk alleen maar groter wordt. Het is daarom een fijne gedachte dat u altijd terug kunt vallen op Beyer Installatie. Naast dat we bij u de noodverlichting aansluiten, controleren én onderhouden kunt u ons natuurlijk ook benaderen voor tal van andere elektrotechnische werkzaamheden. Zo is het aanleggen van datanetwerken een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en kunt u door middel van door ons aangebrachte domotica met één bedieningspaneel uw volledige huis of bedrijf bedienen.

Beyer Installaties installeert, controleert en onderhoudt de LED noodverlichting onder andere voor VVE’s, Bedrijven, Technische diensten. Bekijk bijvoorbeeld eens de praktijkvoorbeelden van de Make-over van de Hema in Spijkenisse en Viessman Nederland B.V.

Meer weten over LED noodverlichting door Beyer Installatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de dienstverlening rondom LED noodverlichting? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in op de contactpagina.

Contact opnemen

Neem contact op