Intercom installatie

Beyer Installatie is gespecialiseerd in de installatie van intercomsystemen in onder andere bedrijfspanden, woningen en flats. Of het nu gaat om een klein of groot project: wij ontzorgen u volledig.

Download onze brochure

Waarom een intercom installatie?

Een intercom is een deurbel met een camera. U ziet dankzij dit communicatiemiddel dus wie er voor de deur staat. Tevens kunt u via de intercom installatie met de persoon in kwestie praten en hem of haar toegang verlenen tot het gebouw. Zo kunt u bijvoorbeeld de pakketjesbezorger snel binnenlaten of bij een trouwe klant ervoor zorgen dat hij of zij hartelijk ontvangen wordt. 

Een intercom installatie draagt op deze manier bij aan de veiligheid van uw bedrijfspand of woning. Het werkt snel, transparant en eenvoudig. 

Beyer Installatie Intercom Installatie

Intercomsysteem voor bedrijven

Onze vakmensen leggen graag uw intercomsysteem aan, bij welk project dan ook. Zo hebben wij van Beyer Installatie bijvoorbeeld in Spijkenisse een torenflat met 34 appartementen uitgerust met een uitgebreid intercomsysteem. Hier is de intercom installatie voorspoedig verlopen en wij doen dit ook graag voor u of uw bedrijf.

Niet alleen voor flatgebouwen met appartementen biedt een intercomsysteem de uitkomst. Ook voor bedrijven, reguliere woningen, scholen of bejaardehuizen kan een intercom installatie veel voordelen en gemak bieden. Het geeft de eigenaar, medewerker of bewoner een gevoel van veiligheid en controle.

Waarom Beyer Installatie? 

  • Beyer Installatie is gespecialiseerd in de installatie van elektro, beveiliging en duurzame producten. Wij bieden het totaalpakket.
  • Zowel voor grote als voor kleine projecten zijn wij bekend met het installeren van een intercomsysteem. Onze specialisten zijn ervaren en u kunt daarom op ze bouwen. Op onze website kunt u een aantal projecten bekijken.
  • Beyer Installatie is actief in de omgeving van Oud-Beijerland. De kans is groot dat we ook bij u in de buurt actief zijn, waardoor we u snel kunnen helpen. 
  • Ons bedrijf staat erom bekend dat we veilig en accuraat te werk gaan, zodat u kunt genieten van de hoogste kwaliteit. Wij leveren daarom enkel producten van goede en betrouwbare merken.

Team Beyer installatie intercom installatie

Meer informatie over intercom installatie

Bent u geinteresseerd in een intercom? Neem contact op met Beyer Installatie of bel naar 0186 - 693 099 over een passende intercom installatie voor uw pand en wij informeren u over de mogelijkheden! Tot snel. 

Neem contact met ons op

Neem contact op