Intercom met camera

Bent u op zoek naar een intercom met camera? Met een intercom met camera kunt u gemakkelijk in één oogopslag zien wie er voor uw deur staat. Het systeem stelt u instaat met deze persoon te communiceren en hem of haar de toegang tot uw pand te verlenen. Daarnaast draagt een intercominstallatie met camera bij aan uw gevoel van veiligheid omdat u letterlijk kunt zien wie er voor uw deur staat.

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van intercomsystemen met camera in zowel bedrijfspanden, flatgebouwen als woningen.

Neem direct contact op

Mogelijkheden van een intercom met camera

Toegangscontrole wordt steeds belangrijker in deze tijd en dan met name het gevoel van veiligheid dat het met zich mee brengt. Wij helpen u graag met het inregelen van een betrouwbare toegangscontrole. In de meeste gevallen voorzien wij uw pand van een intercom met camera. We plaatsen dergelijk intercoms voor appartementen, reguliere woningen, scholen en ook zeker voor bedrijfspanden. We zien dat een intercom met camera de eigenaar, medewerker of bewoner van het pand een gevoel van veiligheid geeft. De installatie geeft bovendien het gevoel van controle.

Wij installeren uw intercom met camera

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de installatie van intercomsystemen. Het gaat hierbij om zowel systemen die alleen geluid hebben, maar ook systemen met beeld. Daarnaast zien we tegenwoordig dat er steeds meer extra’s gewenst zijn door onze klanten en combineren we intercomsystemen steeds vaker met toegangscontrolesystemen.

Waarom Beyer Installatie?

Kies voor de installatie van een intercom met camera voor uw pand voor Beyer Installatie.

  • Beyer Installatie is gespecialiseerd in de installatie van Elektro, Beveiliging en duurzame producten.
  • Zowel voor grote als voor kleine projecten zijn wij bekend met het installeren van een intercom met camera of andere intercomsystemen. Onze specialisten zijn ervaren en u kunt daarom op ze bouwen. Bekijk ook eens onze Project pagina voor inspiratie.
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is hét bestaansrecht van ons bedrijf. Een installatie moet tot in de kleinste details netjes, veilig en betrouwbaar zijn. Al onze medewerkers gebruiken daarom de modernste meet- en testapparatuur. Daarnaast is Beyer Installatie KvINL en VCA gecertificeerd en zijn we aangesloten bij branche-organisatie Techniek Nederland.
  • Beyer Installatie is actief in de omgeving van Oud-Beijerland. De kans is groot dat we ook bij u in de buurt actief zijn, waardoor we u snel kunnen helpen. 
  • Ons bedrijf staat erom bekend dat we veilig en accuraat te werk gaan, zodat u kunt genieten van de hoogste kwaliteit. Wij leveren daarom enkel producten van goede en betrouwbare merken.

Meer weten over een intercom met camera?

Bent u benieuwd wat Beyer Installatie voor u kan betekenen als het gaat om een intercom met camera? Of heeft u een specifieke vraag over deze of andere intercominstallaties? Neem contact op met Beyer Installatie of bel naar 0186 - 693 099 over een passende intercom installatie voor uw pand en wij informeren u over de mogelijkheden! Tot snel.

Neem contact op

Neem contact op