Intercomsysteem appartement

Voor bewoners van appartementen is een intercomsysteem een buitengewone uitkomst. Dit systeem vormt een belangrijk deel van de beveiliging, omdat een bewoner van afstand kan horen en/of zien wie er voor de deur staat. Vervolgens kan vanuit het appartement gekozen worden of de persoon voor de deur toegang krijgt tot het gebouw of niet. Tegenwoordig zijn intercomsystemen in appartementen vrijwel altijd voorzien van beeld, in verband met de veiligheid van bewoners.

Mogelijkheden van een intercomsysteem voor appartementen

Een intercomsysteem in een appartement kan op verschillende wijzen worden toegepast. Er zijn systemen die alleen geluid hebben, maar er zijn ook systemen met beeld er bij. Daarbij is het zo dat er nog diverse extra opties mogelijk zijn. Zo kan een intercomsysteem voor appartementen gecombineerd worden met een toegangscontrolesysteem. Met behulp van digitale sleutels kunnen deuren automatisch geopend worden voor bijvoorbeeld ouderen met een scootmobiel. Wij verzorgen het elektra schakelmateriaal voor u.

Download onze brochure

Intercomsysteem voor appartementen aanleggen

Beyer Installatie helpt u graag bij het maken van de keuze voor een intercomsysteem voor appartementen. Wij informeren u met alle plezier over alle mogelijke intercomsystemen voor appartementen. Afhankelijk van uw wensen beschikken wij over diverse systemen die aangelegd kunnen worden. Neem contact op door te bellen naar 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op