Videofoon installatie

Beyer Installatie is gespecialiseerd in de installatie van videofoonsystemen voor zowel particulieren als voor het zakelijke segment. Wilt u een videofoon? Schakel dan een van onze werknemers in voor videofooninstallatie!

Neem direct contact met ons op

Waarom kiezen voor videofoon installatie?

Een intercom, oftewel een videofooninstallatie, is een deurbel met een camera. Zo kunt u dus zien wie er voor de deur staat, zonder dat u de deur hoeft te openen. Tevens kunt u via uw videofooninstallatie met de persoon in kwestie praten en hem of haar toegang verlenen tot het gebouw. Dankzij een intercom heeft u dus meer controle bij het toegang verlenen aan eventuele gasten of klanten.

Sommige videofooninstallaties beschikken ook over een opslaggeheugen, waardoor automatisch een foto wordt gemaakt van het bezoek voor de deur. Zo kunt u altijd terugkijken wie er voor uw deur stond, ook wanneer u zelf niet aanwezig was. U verkrijgt op deze manier dus meer inzicht in de bezoeken die gebracht worden aan uw huis of bedrijfspand. Dit is niet alleen ontzettend praktisch, maar geeft ook een veilig gevoel. 

Voordelen van videofooninstallatie

Een videofoonsysteem is handig voor mensen die in een flat of appartement wonen. Of voor mensen die niet op de begane grond werken, maar bijvoorbeeld in een hoog gebouw. Qua soorten en merken videofooninstallaties zijn er talloze mogelijkheden, waarover we u graag informeren. Zo kan het beeld van de videofoon bijvoorbeeld op de televisie getoond worden, zodat u niet op hoeft te staan om naar het scherm te lopen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag om 100% gemak uit uw videofooninstallatie te halen. 

Download onze brochure

De voordelen van Beyer Installatie

  • Beyer Installatie heeft jarenlange ervaring in deze sector, waardoor wij u vooraf uitstekend kunnen adviseren.

  • U kunt erop vertrouwen dat wij de meest actuele kennis hebben van de trends en ontwikkelingen op het gebied van intercomsystemen.

  • Onze vakmannen staan bekend om de uitstekende service die zij leveren. Zowel tijdens als na de installatie staan zij voor u klaar.

  • Wij werken enkel met producten van hoge kwaliteit en merken waarin wij geloven.

Videofoon installatie door Beyer Installatie

Wilt u Beyer Electro inschakelen om uw videofoonsysteem te installeren? Neem contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies over de juiste videofooninstallatie voor uw situatie! Of het nu een installatie betreft voor één woning of voor een geheel appartementencomplex: wij gaan de uitdaging graag aan.

Naast onze oplossingen op het gebied van Elektro, kunnen wij u ook verder helpen op het gebied van Beveiliging en Duurzaam

Neem contact op