Elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen moet u altijd overlaten aan een expert. Daarmee voorkomt u onnodige problemen en gevaren. Wanneer een beunhaas aan de haal gaat met uw elektrische installatie, loopt u het risico op kortsluiting en brand. Ook uw apparaten en verlichtingsnetwerk kunnen hieronder lijden. Beyer Installatie komt graag bij u langs om op een veilige en verantwoorde manier elektriciteit aan te leggen.

Elektriciteit aanleggen door een expert!

Waarom zelf elektriciteit aanleggen levensgevaarlijk is

Elektriciteit aanleggen: veel mensen denken dat ze dat prima zelf kunnen. Toch raden wij sterk af om zelf aan de haal te gaan met elektriciteit. Zelfs handige Harry's die gek zijn op klussen, lopen bij het aanleggen van elektriciteit namelijk grote risico's.

Zelf elektriciteit aanleggen kan levensgevaarlijk zijn

Wij zien tijdens ons werk regelmatig dat elektrische installaties op onveilige, onverantwoorde wijze zijn aangelegd door amateurs. De gevolgen daarvan zijn soms zeer ernstig of zelfs levensbedreigend. Bij het inadequaat aanleggen van stroom in uw woning, loopt u namelijk het risico op:

  • Elektrische schokken van de stroomkabels in uw huis
  • Woningbrand als gevolg van kortsluiting in de meterkast
  • Defecte apparaten als gevolg van storingen in het stroomnetwerk

Wilt u voorkomen dat u te maken krijgt met defecten, kortsluiting, elektrische schokken of zelfs brand? Kies dan voor de veiligheid van uzelf en uw gezin en vraag een professional om de elektriciteit aan te leggen.

Download onze brochure

Buiten elektriciteit aanleggen

In de meeste gevallen wordt er binnen elektriciteit aangelegd. Maar buiten stroom aanleggen kan om veel verschillende redenen ook wenselijk zijn. Wat dacht u van tuinverlichting aanleggen? Of u heeft elektriciteitspunten nodig omdat u graag in de tuin wilt werken met uw laptop of tuingereedschap. 

Allemaal redenen waarom buiten elektriciteit aanleggen wenselijk kan zijn. Bij Beyer Installatie weten we alles over elektriciteit aanleggen, zowel buiten als binnen. Wilt u graag buiten stroom aangelegd hebben dan regelen wij dit graag voor u. We adviseren over de beste plekken om kabels te leggen en uiteraard gebruiken we het beste (waterdichte) materieel. Zo weet u zeker dat elektriciteit aanleggen door een vakman gedaan wordt! 

Elektriciteit aanleggen: bereken uw kosten

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van elektriciteit aanleggen. Het is lastig om een richtprijs te noemen, omdat diverse factoren van invloed zijn op de prijs. Zo hangen de kosten bijvoorbeeld af van wat u gedaan wilt hebben.

Wilt u dat wij door de hele tuin elektriciteit aanleggen, dan is dat uiteraard duurder dan wanneer u in één kamer op de bovenverdieping een lamp wilt hebben. De hoeveelheid arbeidsuren die wij nodig hebben en het materiaal dat wij gebruiken, zijn de twee belangrijke pijlers voor wat betreft de prijs.

Elektriciteit aanleggen

Bel naar 0186 - 69 30 99 voor meer informatie over elektriciteit aanleggen of laat een bericht achter via het contactformulier. Eén van onze vakkundige medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om één en ander af te stemmen. 

Elektriciteit aanleggen kunt u overlaten aan Beyer

Elektriciteit aanleggen wordt door de vakmensen van Beyer Installatie al ruim 25 jaar gedaan. Wilt u extra verlichting in de badkamer? Wilt u een groepenkast vervangen? Of wilt u ook buiten elektriciteit hebben? Wij kunnen al deze werkzaamheden veilig en verantwoord voor u uitvoeren.

Ook voor woningen met domotica, het vervangen van data-installaties en duurzame verlichting deinzen wij niet terug. Zowel voor particulieren als voor bedrijven staan wij met alle plezier klaar. Ons KOMO-Instal certificaat is het bewijs van ons vakmanschap en onze toewijding.

Neem contact met ons op

Neem contact op