Elektricien

Elektriciens zijn er ontzettend veel. Wanneer u op zoek bent naar een elektricien in Zuid-Holland is Beyer Installatie de juiste keuze. Wij onderscheiden ons van andere elektriciens door de hoogst mogelijke service te verlenen. Problemen of vragen over uw elektriciteit? Neem contact met ons op.

Elektricien in Nieuw-Beijerland

Om u de hoogst mogelijke service te verlenen, zijn wij als elektricien met meer dan 10 medewerkers. Hierdoor kunnen wij u op een persoonlijke manier helpen. Daarnaast is de automatisering binnen ons bedrijf ver doorgevoerd. Dit betekent dat wij altijd materialen op voorraad hebben.

Zo kunnen wij elke klus op maat probleemloos uitvoeren. Het werk als elektricien voeren wij onder andere uit in de Hoeksche-Waard, op Goeree-Overflakkee en in plaatsen zoals Dordrecht, Hoogvliet, Barendrecht, HellevoetsluisSpijkenisse, Oud-Beijerland en vele andere plaatsen.

Download onze brochure

Werkzaamheden elektricien

Als elektricien voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Hieronder een overzicht van onze werkzaamheden.

Bij Beyer Installatie staat veiligheid hoog in het vaandel. Werken met elektriciteit is een serieuze zaak. Eén fout kan dramatische gevolgen hebben. Omdat wij voorzien zijn van het InstallQ certificaat, bent u bij ons verzekerd van een professionele elektricien die veilig te werk gaat. Met een dergelijk certificaat heeft u de zekerheid dat onze elektrotechnische installaties duurzaam zijn en veilig zijn ontworpen!

Direct een afspraak maken met één van onze elektriciens? Neem contact met ons op. Beyer Installatie, uw elektricien in Nieuw-Beijerland en omgeving! 

Neem contact met ons op

Neem contact op