Installatiewerk nodig? Wij helpen u van A tot Z

Bent u op zoek naar een professional voor installatiewerk in uw woning of bedrijf? Of het nu gaat om een lampje installeren, uw meterkast inrichten of het installeren van de elektrische voorziening: Beyer kan dit op een verantwoorde wijze voor u doen. Wij werken voor consument én bedrijf.

Wij verrichten installatiewerk op tal van manieren. Voor bedrijven voeren wij diverse werkzaamheden uit. Of het nu gaat om verlichting, camerasystemen, het installeren van laadpalen of het installatiewerk van uw gehele pand, onze werknemers zijn u graag van dienst! Daarnaast werken wij veel voor aannemingsbedrijven. Ook voor installatiewerk bij particulieren komt u naar Beyer Installatie. Stopcontacten bijmaken of installatiewerk in uw keuken uit laten voeren? Schakel onze werknemers in.

Download onze brochure

Waarom u installatiewerk nooit zelf moet verrichten

Bent u een beunhaas of een handig persoon dat van klussen houdt, en denkt u dat installatiewerk prima aan u is besteed? Dan willen wij u laten weten waarom u elektriciteit nooit zelf moet aanleggen.

brandweermannen

In de 25 jaar ervaring die wij in de elektrobranche hebben, zijn we talloze gevaarlijke of zelfs levensbedreigende situaties tegengekomen die het gevolg waren van amateuristisch installatiewerk. Wanneer u zelf gaat rommelen met elektriciteit, loopt u het risico op:

  • Stroomschokken vanuit het elektriciteitsnetwerk
  • Defecte apparaten als gevolg van kortsluiting
  • Woning- en bedrijfsbranden

Zelf installatiewerk verrichten lijkt de goedkoopste optie, maar het is allerminst zonder risico's. Schakel daarom altijd een gecertificeerde, goed opgeleide professional in voor het aanleggen, keuren en onderhouden van uw elektriciteitsnetwerk.

Beyer helpt u graag verder

Als installatiebedrijf verrichten wij het installatiewerk zowel bij u thuis als bij uw bedrijf. Dit doen wij onder andere in Zuid-Holland. Beyer Installatie is gevestigd in Nieuw-Beijerland en onze installateurs zijn daarom bij eventuele storingen snel ter plaatse. Wij zijn bovendien een KOMO-Instal gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat wij uw installatiewerk op een veilige manier uitvoeren. En dat doen we al ruim 25 jaar.

Wilt u meer weten over het installatiewerk wat wij voor u uitvoeren? Of wilt u juist een elektrische installatie laten keuren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Beyer Installatie, specialist in installatiewerk! Bekijk onze afgeronde projecten om zo een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Vraag een offerte aan

Neem contact op