Elektro installateur Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een elektro installateur in de Hoeksche Waard? Beyer Installatie is dan de juiste keuze! Kies voor ons wanneer u een elektro installateur zoekt in de Hoeksche Waard. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring en kunnen u uitstekend van dienst zijn.

Download onze brochure

Veilig werken

Omdat wij als elektro installateur gevestigd zijn in Nieuw-Beijerland kunnen wij snel te werk gaan in de hele Hoeksche Waard. Wanneer er storingen zijn, zijn wij snel ter plaatse om problemen te verhelpen. Omdat wij KOMO-Instal gecertificeerd zijn bent u bij ons verzekerd van een veilige manier van werken. Dit is erg belangrijk en een voordeel voor ons als elektro installateur in de Hoeksche Waard.

Om u zo goed mogelijk te voorzien als elektro installateur in de Hoeksche Waard bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dit doen wij in de breedste zin van het woord: alle elektrotechnische werkzaamheden kunt u aan ons overlaten.

Ook kunnen wij de elektrische installatie bij u thuis verzorgen. Het vervangen van uw meterkast of de elektrische installatie van uw keuken kunnen wij als elektro installateur in de Hoeksche Waard probleemloos voor u uitvoeren!

Neem contact op

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van Beyer Installatie? Neem dan direct contact met ons op. Beyer Installatie, de elektro installateur van de Hoeksche Waard! 

Neem contact op