Beveiligingsinstallateur

Helaas is het nodig om uw bedrijf te beveiligen. Sla de misdaadcijfers er maar op na: in 2019 zijn er bijna 15.000 inbraken in bedrijfspanden of winkels geweest. Hoewel de trend van bedrijfsinbraken dalende is, is het beveiligen van uw bedrijfspand een absolute noodzaak. Bent u op zoek naar een beveiligingsinstallateur? Beyer Installatie verzorgt als beveiligingsinstallateur de beveiliging van uw bedrijfspand.

Vraag vrijblijvend advies aan

Beveiligingsinstallateur inschakelen

Beyer Installatie is de expert op het gebied van het beveiligen van uw bedrijfspand. Wij streven naar een veilige werkomgeving voor u en uw werknemers. Onze beveiligingsinstallateurs zijn voor 4 verschillende onderdelen binnen onze beveiligingsdienstverlening in te zetten. Dit zijn de mogelijkheden:

 • Inbraakbeveiliging
  Wij willen graag dat u en uw werknemers zich veilig voelen in uw bedrijfspand. Een uitgebreid beveiligingsplan draagt daaraan bij en voorkomt vaak al mogelijke inbraken.
 • Camerabeveiliging
  In de eerste plaats heeft een beveiligingscamera een effectieve en preventieve werking. Daarnaast biedt een camera ook controle achteraf. Onze beveiligingsinstallateurs installeren de meest moderne camera’s die u veiligheid bieden bij diverse inbraak situaties.
 • Toegangscontrole
  Toegangscontrole kan een slimme en effectieve oplossing zijn als u wilt dat niet jan en alleman zomaar uw bedrijfspand binnen kan lopen. Daarnaast is ‘toegangscontrole’ in te zetten als tool voor urenregistratie.

Toegangscontrole om u bedrijfspand te beveiligen

 • Brandbeveiliging
  Hoe is het met de brandbeveiliging van en in uw pand gesteld? Onze beveiligingsinstallateurs helpen u graag met diverse toepassingen om uw veiligheid te garanderen. Brandveiligheid is een essentieel onderdeel van uw beveiligingsplan.

Download onze brochure

Onze beveiligingsinstallateurs voeren brandbeveiliging uit

Beveiligingsinstallateur aan het werk

Inbraakbeveiliging of brandbeveiliging start bij Beyer altijd met een eerste bezoek aan uw bedrijfspand of bedrijfspanden. Onze beveiligingsinstallateur maakt een eerste inventarisatie van de risico’s die er zijn en de risico’s die kunnen optreden. Op deze van deze risico-inventarisatie schrijven we een beveiligingsplan. In dit plan doen we aanbevelingen over welke vormen van beveiligingen in onze ogen nodig zijn. Mocht u daarna voor ons kiezen als beveiligingsinstallateur, dan staat het u vrij om aan te geven welke beveiligingsvormen uit het beveiligingsplan u wel of niet laat installeren.

Na het installeren van het alarmsysteem kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. U kunt dan bij storingen 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen. In urgente situaties is onze storingsmonteur ook altijd bereikbaar. Veel storingen kunnen onze beveiligingsspecialisten en beveiligingsinstallateurs overigens telefonisch of op afstand oplossen. Ook het jaarlijkse onderhoud verzorgen we graag voor u, hiermee kunt u bepaalde storingen al voorkomen.

Camerabeveiliging is een van de zaken die een beveiligingsinstallateur van Beyer Installatie bij u uitvoert!

Wist u dat..

 • ..Beyer Installatie een netwerk van betrouwbare partners heeft die  aangesloten zijn bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)? 
 • ..Beyer Installatie KvINL gecertificeerd is? KvINL staat voor Kwaliteit voor Installaties Nederland en is de hoogst haalbare certificering in de branche. 
 • ..naast de Beveiligingstak, Beyer Installatie ook Elektrotechnische installaties uitvoert, zonnepanelen en led-verlichting plaatst en alles op het gebied van datanetwerken en domotica weet? 
 • ..wij ook de aansluiting, controle en de onderhoudswerkzaamheden van/aan uw noodverlichting uitvoeren? 

Meer weten over Beyer als uw beveiligingsinstallateur?

Wilt u meer weten over wat Beyer voor u kan betekenen als beveiligingsinstallateur? Uiteraard informeren wij u graag over onze dienstverlening op het gebied van Beveiliging.

Neem contact met ons via het contactformulier op deze pagina of op de contactpagina. U kunt ook met ons bellen via 0186 - 693 099. Onze beveiligingsinstallateurs geven u graag advies en helpen u met alle plezier verder.

Neem contact met ons op

Neem contact op