Laadpalen installateur

Bent u op zoek naar een laadpalen installateur om uw elektrische auto bij u thuis op te laden of om uw personeel de mogelijkheid te bieden om de elektrische leaseauto's op het bedrijf op te laden? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden om een of meerdere laadpalen te leveren en te installeren. Bij u thuis of bij u op het bedrijf. 

Neem contact op

Beyer Installatie; uw laadpalen installateur

Als deskundig elektrotechnisch installatiebedrijf ontzorgt Beyer Installatie u met alle plezier bij alles op het gebied van elektrotechniek. Zo installeren, onderhouden en keuren we elektrische installaties zoals domotica, datanetwerken en noodverlichting. Daarnaast staan onze 15 vakmensen garant voor een betrouwbare brand- en inbraakbeveiliging

Door de alsmaar stijgende energiekosten en het verder uitputten van de traditionele energievoorzieningen is de vraag naar elektrische auto's in de afgelopen jaren enorm gestegen. En dat merken wij ook; we worden regelmatig ingeschakeld als laadpalen installateur. Doordat de vraag naar dergelijke duurzaamheidsoplossingen stijgt, hebben wij onze dienstverlening op het gebied van duurzaamheid verder uitgebreid. Naast het aanbrengen en onderhouden van zonnepanelen en het voorzien van woningen, bedrijfs- en kantoorpanden van de nodige led-verlichting, hebben we de levering en installatie van laadpalen toegevoegd aan ons dienstenpakket.

Download brochure

Laadpaal thuis

Als bezitter van een elektrische auto is het fijn als u uw elektrische auto gewoon lekker thuis veilig, snel en zo goedkoop mogelijk kunt opladen. Een laadpaal thuis - die door de laadpalen installateurs van Beyer Installatie wordt geplaatst - is dan de ideale oplossing!

Onze installateurs ontzorgen u volledig bij de aanschaf en installatie van een dergelijke laadpaal. Zo denken we graag met u mee als het gaat om het bepalen van de meest ideale plaats voor de laadpaal en plaatsen onze laadpalen installateurs de volledige installatie, van graaf- en straatwerk tot aan de aansluiting in de meterkast. 

Uw laadpaal thuis professioneel geïnstalleerd

Het laadpunt wordt dus direct aangesloten op uw meterkast. Dit laadpunt is in feite een elektrische installatie die gebruikmaakt van hoge spanning en stroomsterkte. Het is daarom aan te raden om het plaatsen van een laadpaal thuis echt te laten doen door een ervaren laadpalen installateur. Hij plaatst een aardlekautomaat in de meterkast en legt een nieuwe groep aan zodat het stroomnet in uw huis netjes beschermd wordt en beschermd blijft tegen overbelasting.  

Wat zijn de mogelijkheden met een laadpaal thuis?

Er zijn inmiddels tal van mogelijkheden voor wat betreft het type laadpaal. Zo is er in de eerste plaats een wallbox. Deze variant is misschien wel het meest geschikt voor thuis en is uiterst gebruiksvriendelijk én zeer eenvoudig aan de muur te bevestigen. 

Laadpalen installateur - laadpaal thuis

Daarnaast is er natuurlijk gewoon de laadpaal zelf; zeg maar de 'traditionale' variant. Hoewel we deze variant vaak zien bij zakelijk gebruik, wordt deze ook steeds vaker voor particulier gebruik gekozen. Het grote voordeel van deze laadpaalvariant is dat het zogenaamde duo-laden tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor kunnen twee elektrische auto's tegelijk opgeladen worden! 

Persoonlijk advies voor uw laadpaal voor thuis

Uiteraard maakt het voor onze laadpalen installateurs niet uit welke variant u kiest. Afhankelijk van uw (thuis)situatie zullen wij u vanzelfsprekend adviseren welke variant het beste voor u is. Belangrijk om te vermelden is dat wij verschillende merken laadstations leveren! 

Neem contact op

Laadpalen zakelijk

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons leven en bepaalt wellicht ook voor een (groot) gedeelte uw bedrijfsvoering. Zo speelt u hier wellicht op in door uw werknemers te voorzien van elektrische leaseauto's. U kunt hen faciliteren door een of meerdere laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijf. Tevens trekt het wellicht uw werknemers, die geen elektrische leaseauto hebben, over de streep om wellicht een elektrische auto aan te schaffen.

Ontvangt u regelmatig klanten bij u op het bedrijf? Het is dan fijn als u uw bezoekers de mogelijkheid kunt bieden om hun elektrische auto op te laden tijdens hun bezoek aan uw bedrijf! 

Laadpalen installateur

Neem contact op met een van onze laadpalen installateurs zodat zij u kunnen adviseren over bijvoorbeeld de beste plaats van de laadstations, de hoeveelheid aan te schaffen laadpalen, het type, het merk en alles wat er verder komt kijken bij de plaatsing van laadpalen. Denk bijvoorbeeld ook aan het design van de laadpaal want het oog wil ook wat, nietwaar? 

Waar voor de particuliere gebruiker de wallbox wellicht de beste laadpaaloptie is, is de duo laadpaal bij u op het bedrijf de meest efficiënte optie. Op deze manier kunnen twee elektrische auto's tegelijk opgeladen worden! 

E-Flux: de oplossing voor elektrische bedrijfsauto's

Bij traditionele benzineauto's wordt de brandstof vaak betaald met een tankpas van de werkgever, maar bij elektrische auto's werkt dit natuurlijk net even anders. Veel mensen laden hun elektrische auto's thuis op, wat betekent dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de energiekosten, en dat kan soms onhandig zijn.  Als u via Beyer Installatie een laadstation aanschaft, voorzien wij het van een E-Flux backoffice en laadpas. Het grote voordeel? De pas houdt nauwkeurig bij hoeveel energie er wordt geladen en waar dit gebeurt. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Onze gerealiseerde zakelijke laadstations

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening rondom het plaatsen van laadpalen? Onze laadpalen installateurs hebben veel mooie projecten mogen uitvoeren. Zo hebben we de parkeerplaats van RoosRos architecten naar 12 laadpunten mogen uitbreiden en hebben we er bij Van Iperen in Westmaas voor gezorgd dat in totaal 4 bezoekers en 6 medewerkers hun elektrische auto's kunnen opladen! 

Laadpalen installateurs

Waarom kiezen voor Beyer Installatie als laadpalen installateur?

Bent u op zoek naar een ervaren laadpalen installateur omdat u graag een of meerdere laadpalen wilt laten plaatsen bij u thuis of bij u op het bedrijf? Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening rondom laadstations (van levering tot aan montage) en wat we voor u kunnen betekenen. 

We denken graag met u meer als het gaat om het bepalen van de meest ideale plaats voor de laadunit(s). In de uitvoering zorgen onze projectleiders voor een meer dan goede projectaanpak en voortgangsbewaking. Daarnaast streven we naar een vlekkeloze communicatie door de lijntjes met u als opdrachtgever kort te houden en we met elkaar kunnen het project op een succesvolle manier kunnen afronden! 

Onze ervaren laadpalen installateurs helpen u graag verder met de volgende stap naar een duurzamere leef- en/of werkomgeving! 

Neem contact met ons op

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen