Laadpaal bedrijf

Bent u ook opzoek naar een laadpaal voor uw bedrijf? Er is een toenemende interesse in het aanleggen van laadstations voor elektrische auto’s. Wij krijgen met regelmaat vragen over het aanleggen van laadpalen voor bedrijven. Beyer Installatie helpt u graag verder.

Download brochure

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons leven. Dat vinden we bij Beyer Installatie erg belangrijk en om die reden stemmen we onze dienstverlening af op duurzame oplossingen, denk bijvoorbeeld aan een laadpalen voor bedrijven. Elektrisch rijden is populair en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Onze experts volgen deze ontwikkelingen op de voet waardoor zij u van de beste adviezen kunnen voorzien.

Als bedrijfseigenaar kunt u altijd inspelen op duurzaamheid. Heeft u personeel met een elektrische leaseauto? Faciliteer hen dan extra met een laadpaal bij uw bedrijf.  

Laadpaal kopen voor uw bedrijf

Heeft u zakelijke elektrische leaseauto’s? Een laadpaal kopen voor uw bedrijf is dan eigenlijk niet te missen. U kunt zelf kiezen voor een losse laadpaal of een groep laadpalen voor uw bedrijf. Beyer Installatie helpt u graag met het aanleggen van deze laadpalen voor uw bedrijf.

Daarnaast denken wij graag met u mee over welke laadpaal of laadpalen u het beste kunt aanschaffen voor uw bedrijf. Ook adviseren we op welke plek de laadpaal of -palen geplaatst kunnen worden. Vervolgens verzorgen onze laadpalen installateurs de volledige plaatsing en installatie, tot aan het graaf- en straatwerk aan toe. De elektrische auto’s hoeven alleen nog te worden aangesloten; u heeft nergens omkijken naar! 

Laadpaal voor bedrijf door Beyer installatie

Door de ontwikkelingen van de laatste jaren zijn er veel verschillende laadpalen verkrijgbaar voor uw bedrijf. Zo zijn er diverse mogelijkheden ten aanzien van design en het type laadpaal. Wij bieden laadstations die voor elk soort elektrische auto geschikt is. Zowel single als duo laadpalen zijn leverbaar voor uw bedrijf.

Laadpalen bedrijf

Voordelen van laadpalen voor uw bedrijf

Een laadpaal kopen voor bij u op het bedrijf brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten een aantal van deze voordelen op een rijtje. 

  1. Extra service
    Met een laadpaal bij u op het bedrijf biedt een stukje extra service aan voor uw medewerkers én klanten en relaties. Het is inmiddels net zo normaal geworden als het aanbieden van Wifi; een laadpaal voor het laden van een elektrische auto. Vandaar dat steeds meer mensen het als vanzelfsprekend zullen zien dat er een of meerdere laadpalen bij uw bedrijf geplaatst zijn. 
  2. Laadpaal als inspiratiebron
    Het faciliteren van elektrische leaseauto's en het plaatsen van een of meerdere laadvoorzieningen bij u op het bedrijf kan een inspiratiebron zijn voor uw personeel en klanten of relaties. U bent met duurzaamheid bezig en dat kan anderen aansporen ook bewuster duurzame keuzes te maken. 
  3. Laadpaal subsidie
    Er zijn veel soorten subsidie waar u aanspraak op kun maken bij het kopen van een laadpaal voor uw bedrijf. De investering hoeft dan niet erg hoog te zijn.

Belangrijke verandering in regels met betrekking tot laadpalen bedrijf

Sinds 2020 is er een nieuwe regel met betrekking tot laadpalen bij uw bedrijf. In verhouding moet er 1 laadpaal zijn op elke 10 parkeerplaatsen die het bedrijf biedt. Dit geldt voor nieuwbouw kantoren of panden die ingrijpend gerenoveerd worden. Bestaande bedrijven zijn vanaf 2025 verplicht om 1 laadpunt te hebben op elke 20 parkeerplekken.

Laadpaal voor uw bedrijf? 

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere laadpalen bij uw op het bedrijf? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden! 

Neem contact op

 

Neem contact op