Elektrotechniek bedrijf

Bent u op zoek naar een elektricien voor het aanleggen of repareren van elektra? Een beveiligingssysteem installeren, een extra stopcontact aanmaken of hulp bij kortsluiting: dit zijn alledaagse voorbeelden van de werkzaamheden van Beyer Installatie. Wij zijn een gecertficeerd elektrotechniek bedrijf uit Oud-Beijerland en verzorgen allerlei vormen van elektrische installatie en voeren ook inspecties uit.

Download onze brochure

Waarom een elektrotechniek bedrijf inschakelen?

Bijna alles in huis of op kantoor draait op stroom. Het is belangrijk om deze stroom goed aan te sluiten op de verschillende elektrische apparaten. Niet alleen voor een optimale werking van de apparaten, maar ook voor de veiligheid. Voor het correct aansluiten van elektrotechniek zijn electriciens nodig. Schakel daarvoor een elektrotechniek bedrijf in. Beyer Installatie is zo'n elektrotechniek bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechnische aansluitingen.

Voordelen van Beyer Installatie

Er zijn veel elektrotechnische bedrijven. Beyer Installatie onderscheidt zich van deze bedrijven op een aantal vlakken. Zo hebben wij het zegelrecht van de netbeheerder, waarmee we kunnen werken aan (huis)installaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar. Dit is een voorrecht aangezien niet elk elektrotechniek bedrijf dit zegelrecht heeft.

U kunt ons ook als elektrotechniek bedrijf inschakelen bij aardlekstoringen. Wij zijn in het bezit van de hoogst mogelijke certificering op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Dit zogenaamde KOMO-Instal certificaat garandeert de veiligheid en de goede kwaliteit die wij leveren.

Elektrotechniek bedrijf nodig in regio Oud-Beijerland? 

Wij werken in de ruime omgeving van Oud-Beijerland, onder andere in de Hoeksche Waard, Alblasserwaard, Brielle, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Oostvoorne en Spijkenisse. Als elektrotechniek bedrijf werken wij zowel bij particulieren als op de zakelijke markt. Mogen wij u helpen met de elektrotechnische diensten van Beyer Installatie? Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Neem contact op

Neem contact op