Inbraakbeveiliging bedrijfspand

Inbraakbeveiliging bedrijfspanden’ is vaak iets dat pas in uw gedachte komt als het al te laat is. Wist u dat er iedere 3 minuten ergens in Nederland een inbraakpoging gedaan wordt? Naast woninginbraken zijn bedrijfspanden vaak een doelwit van criminelen. Tijd om de inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand onder de loep te (laten) nemen. Beyer Installatie is expert op het gebied van alarminstallaties voor bedrijven.

Download onze brochure

Waarom is inbraakbeveiliging van bedrijfspanden nodig?

Uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat er in 2019 bijna 15.000 geregistreerde meldingen zijn geweest van diefstal of inbraak uit bedrijfspanden of winkels. Uit diezelfde cijfers blijkt dat er bijna 40.000 geregistreerde woninginbraken zijn geweest. Woninginbraken worden dus (veel) meer gepleegd dan bedrijfsinbraken en vanaf 2010 is wel een een daling te zien in het aantal bedrijfsinbraken. Dat maakt een goede inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand natuurlijk niet minder noodzakelijk!

Inbraakbeveiliging door Beyer

Voor Beyer Installatie is inbraakbeveiliging bedrijfspanden een van de belangrijkste onderdelen van onze dienstverlening. Wij streven ernaar u te helpen met een alarminstallatie voor uw bedrijfspand die u het gevoel van veiligheid (terug) geeft. Wij willen dat u uw pand met een gerust hart kunt verlaten in de wetenschap dat u kunt vertrouwen op een alarmsysteem van Beyer als inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand.

Inbraakbeveiliging start bij ons altijd met een eerste bezoek aan uw locatie. We maken een risico-inventarisatie en bekijken hoe u momenteel de beveiliging van uw bedrijfspand geregeld heeft. Op basis van deze informatie schrijven we een beveiligingsplan waarin we een advies opnemen over welke vormen van beveiliging u nodig heeft. Mocht u daarna voor ons kiezen als beveiligingsinstallateur, dan bent u uiteraard vrij om aan te geven wat u wel of niet wilt laten installeren uit ons beveiligingsplan.

Inbraakbeveiliging bedrijfspanden 24/7

Nadat wij het alarmsysteem geïnstalleerd hebben, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. U kunt dan bij storingen 24 uur per dag bellen. In urgente situaties is onze storingsmonteur ook altijd bereikbaar. Veel storingen kunnen onze beveiligingsspecialisten overigens telefonisch of op afstand oplossen.

Ook het jaarlijkse onderhoud verzorgen we graag voor u, hiermee kunt u bepaalde storingen al voorkomen.

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Beyer Installatie installeert als elektrotechnisch beveiligingsbedrijf deze professionele alarminstallaties. Zowel draadloos als bedraad. We doen dit met het door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven verstrekte bewijs van vakbekwaamheid (VEB Erkend Beveiligingsbedrijf) op zak. Onze opdrachtgevers kunnen er dan ook op rekenen dat zij met een betrouwbare en deskundige partij in zee gaan.

Meer weten over inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand?

Wilt u meer informatie over inbraakbeveiliging bedrijfspanden door Beyer Installatie? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor bijvoorbeeld camerabeveiliging of een van de andere beveiligingsmethoden? U kunt ons telefonisch bereiken op 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op met ons over inbraakbeveiliging

Neem contact op