Installatiebedrijf Oud-Beijerland

Beyer Installatie is een erkend installatiebedrijf gevestigd in Nieuw-Bijerland. Binnen 10 minuten staan wij bij u op de stoep in Oud-Beijerland. Dus bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Oud-Beijerland en wilt u snel geholpen worden? Neem dan contact op met Beyer Installatie.

Waarom installatiebedrijf Beyer Installatie?

Beyer Installatie is een flexibele organisatie met elf werknemers. Voor spoedreparaties en installaties in Oud-Beijerland bent u bij ons installatiebedrijf aan het juiste adres. U heeft direct contact met één van onze werknemers. Het grote voordeel is dat wij vanuit onze vestiging in Nieuw-Beijerland snel onze klanten kunnen bedienen in omliggende dorpen zoals Oud-Beijerland.

Daarnaast werkt Beyer Installatie voor zowel particulieren als voor bedrijven. Heeft u een relatief klein probleem in uw huis? Of heeft u een grotere installatieklus voor uw bedrijf? Ons installatiebedrijf verricht al uw installatiewerkzaamheden in Oud-Beijerland.

Download onze brochure

 

Beyer Installatie

Wat voor werkzaamheden verrichten wij?

Bij Beyer Installatie zijn we veelzijdig in de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren. Zo kunnen we het volgende voor u betekenen:

  • Elektra: Onze elektrotechnici verzorgen voor u de aanleg en periodieke controles van alle soorten elektrotechnische installaties. Daarnaast zijn we in staat om een Domotica-systeem in uw woning te installeren en kunnen we uw data netwerken en noodverlichting optimaal laten functioneren. 
  • Beveiliging: Om uw woning helemaal te beveiligen tegen diefstal kunnen wij deze voor u voorzien van: inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging
  • Duurzaam: Duurzaamheid speelt ook in de woningbouw een steeds grotere rol. Om in te spelen op die toenemende vraag kunnen we nieuwe woningen van Led-verlichting voorzien, die significant energie besparen. Eveneens kunnen we uw dak voorzien van zonnepanelen, zodat u de zon opvangt voor uw eigen stroom en datgene wat u overhoudt teruggeeft aan het stroomnet. Zonnepanelen maken uw woning ook zéker een stuk duurzamer. 

installatiebedrijf Oud-Beijerland

Ons installatiebedrijf is u graag van dienst in Oud-Beijerland

Heeft een probleem met bepaalde elektra in uw huis of heeft u een installatieklus voor uw bedrijf dat u liever uitbesteedt? Bel ons op 0186 - 69 30 99 of vul ons contactformulier in via onderstaande button. Ons installatiebedrijf is u in Oud-Beijerland graag van dienst!

Neem contact op

Neem contact op