Wat kosten zonnepanelen

Wilt u graag uw bijdrage leveren aan duurzaamheid én besparen op uw energierekening? Dan vraagt u het zich vast weleens af: "Wat kosten zonnepanelen nu precies? En wat levert het op?". Beyer Installatie helpt u graag verder op het gebied van zonnepanelen. 

Vraag naar de mogelijkheden

De kosten van zonnepanelen

Vanzelfsprekend zijn de kosten van zonnepanelen geheel afhankelijk van het aantal zonnepanelen, uw woning en uw energieverbruik. Wellicht wilt u zonnepanelen aanschaffen voor een eensgezinswoning. Dan liggen de kosten uiteraard lager dan bij een bedrijfspand. 

Dit levert het op

Zonnepanelen schaft uiteraard aan met de bedoeling dat het u uiteindelijk iets oplevert. Met onze A-merk zonnepanelen is dat ook zeker het geval. De zonnepanelen leveren schone, duurzame energie en verlagen daarmee de energiekosten. Bij stijgende energieprijzen zijn zonnepanelen zelfs des te aantrekkelijker. Zo heeft deze keuze een gunstige invloed op het energielabel. 

Onderhoudskosten zonnepanelen

Misschien vraagt u zich af wat zonnepanelen aan extra onderhoudskosten met zich meebrengen. Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Onze zonnepanelen hebben een lange levensduur van minstens 25 jaar. Daarnaast zijn ze ontzettend onderhoudsarm. Op dat gebied hoeft u dus niet te rekenen op onverwachte extra kosten. 

Wat kosten zonnepanelen

Waarom Beyer Installatie?

Op het gebied van zonnepanelen zijn uiteraard veel partijen te vinden. U vraagt zich daarom misschien af voor welke partij u het best kunt kiezen. Bij Beyer Installatie hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met diverse opdrachten op het gebied van zonnepanelen. Wij leveren enkel A-merk zonnepanelen van stabiele organisaties, waardoor wij de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en garantie kunnen bieden. 

Download onze brochure

Van subsidie tot btw-teruggaaf

Ook bijkomende factoren brengen wij voor u in kaart. Zo melden we de pv-panelen aan bij uw netbeheerder, ondersteunen we u bij subsidieaanvragen en de btw-teruggaaf en geven we doe-het-zelvers graag advies. Wij ontzorgen u compleet. 

Wat kosten zonnepanelen voor u?

Bent u benieuwd wat zonnepanelen precies zouden kosten in uw geval? Neem dan gerust contact met ons op. Op basis van diverse factoren, zoals het aantal zonnepanelen, kunnen wij u voorzien van een vrijblijvend advies. Zo weet u exact waar u aan toe bent. 

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.
Cookievoorkeur wijzigigen