Installatiebedrijf Hellevoetsluis

Een elektrische installatie ontwerpen en aanleggen is niet iets wat u zelf in een middagje even doet. Daarbij is de technische vakkennis van een elektricien onmisbaar. Bij Beyer Installatie weten we alles over het aanleggen van elektra. Als installatiebedrijf in Hellevoetsluis zetten we onze kennis graag in om voor u de ideale elektraoplossing te realiseren.

Ons installatiebedrijf denkt met u mee!

Al sinds 1989 leveren wij service van de hoogste kwaliteit op vriendelijke en professionele wijze. Door maatwerkoplossingen aan te bieden, kunnen we u als opdrachtgever het beste resultaat garanderen. Als u ons installatiebedrijf in Hellevoetsluis inschakelt, denken wij met u mee en denken wij nóg verder. Uw tevredenheid is onze doelstelling!

Download onze brochure

Werkzaamheden in Hellevoetsluis

Als installatiebedrijf verzorgen we een uiteenlopend scala aan klussen op elektrotechnisch gebied. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Aanleggen van (buiten)verlichting
  • Installeren van videofoon-, intercom- of camerasystemen
  • Aanmaken van extra groepenkasten
  • Onderhouden van elektrische installaties
  • Bijmaken of verplaatsen van stopcontacten

Heeft u een andere klus die geklaard moet worden, dan horen wij het graag! Ons installatiebedrijf in Hellevoetsluis gaat geen uitdaging uit de weg!

Wat mag ons installatiebedrijf in Hellevoetsluis voor u regelen?

Onze goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers gaan met alle plezier voor u aan de slag. Vraag gerust meer informatie of een offerte aan, zodat we u kunnen informeren over onze werkwijze en de bijbehorende kosten. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0186 - 69 30 99.

Neem contact op