Installatiebedrijf Oostvoorne

In de afgelopen 25 jaar hebben wij als installatiebedrijf in Oostvoorne heel wat werkzaamheden op elektrotechnisch gebied uit mogen voeren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven, maar altijd met hetzelfde doel voor ogen: maximale tevredenheid van de klant. Door advies op maat te geven en een klantgerichte houding te hebben, slagen wij hier keer op keer in. 

Download onze brochure

Werkzaamheden van ons installatiebedrijf in Oostvoorne

Onze grenzeloze vakkennis stelt ons in staat om voor elk vraagstuk de best passende oplossing te bedenken. We geven u graag een beeld van de werkzaamheden die wij uitvoeren

  • bijmaken en/of verplaatsen van stopcontacten
  • installeren van energiezuinige LED-verlichting
  • leveren en plaatsen van zonnepanelen
  • oplossen van storingen in de aardlekschakelaar
  • aanleggen van volledige elektrische installaties 

Maar ook buiten de genoemde werkzaamheden, zijn er tal van zaken die ons installatiebedrijf in Oostvoorne verzorgt. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Offerte aanvragen bij ons installatiebedrijf

We komen graag naar Oostvoorne om uw klus op te pakken. Laat ons weten welke klus u uitgevoerd wilt hebben en wij maken een passende offerte voor u. Stuur uw vraag via het contactformulier of bel naar 0186 - 69 30 99. Ons installatiebedrijf verzorgt in Oostvoorne graag uw volledige project of klus!

Neem contact op