Beyer: elektrotechnisch installatiebedrijf

Wij zijn een klein, maar professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf met vijf medewerkers en zijn er op gericht de hoogst mogelijke service te verlenen. Ons elektro bedrijf bestaat sinds 1989. Al meer dan 25 jaar leveren wij innovatief vakwerk als elektricien.

Wij zijn onder andere actief in de regio's Spijkenisse, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Goeree-Overflakkee, Dordrecht, Brielle en Hellevoetsluis

De automatisering van ons bedrijf is ver doorgevoerd. Zo maken wij gebruik van een geavanceerd voorraadbeheersysteem: alle materialen worden gescand voor deze het magazijn verlaten. Dit heeft als voordeel dat de meest gangbare materialen bij ons op voorraad liggen of snel kunnen worden bijbesteld. Hierdoor kunnen wij bij storingen of calamiteiten adequaat en snel te werk gaan. Voor installatiewerk komt u naar Elektrotechnisch installatiebedrijf Beyer! Uw elektrische installatie keuren? Ook daarvoor schakelt u ons in. Als erkend installateur hebben wij het zegelrecht. Dit heeft een aantal voordelen. Ook het oplossen van aardlek storingen is geen enkel probleem voor ons!

Onze medewerkers staan u vriendelijk en professioneel te woord, waarbij advies op maat onze doelstelling is. Bij grote(re) projecten zorgen onze projectleiders voor een goede projectaanpak, voortgangsbewaking en doeltreffende afronding. Het spreekt voor zich dat we vertrouwelijk en discreet omgaan met uw informatie en eigendommen.

Lees meer over onze werkzaamheden, zoals de installatie van videofoonsystemen, de installatie, onderhoud en keuze van elektra schakelmateriaal en de installatie van intercomsystemen. Bovendien werken wij als elektro installateur in Oud-Beijerland en in de gehele Hoeksche Waard

Download onze brochure

Neem contact op