Elektrische aansluitingen

Een elektrische aansluiting vormt samen met elektrische apparaten en verbindingen de elektrische installatie. In elke woning en elk pand is doorgaans een elektrische installatie aanwezig en zijn dus ook elektrische aansluitingen te vinden.

Elektrische aansluitingen voor particulieren

Bent u als particulier op zoek naar een erkend elektrotechnisch installateur voor uw elektrische aansluitingen? Beyer Installatie is gespecialiseerd in dergelijke aansluitingen. Wij verzorgen onder andere de aansluitingen van elektrische apparaten, meterkasten en het aanleggen van stopcontacten.

Download onze brochure

Elektrische aansluitingen voor bedrijven

Ook voor de elektrische aansluitingen binnen uw bedrijf bent u bij Beyer Installatie aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor: camerasystemen, datanetwerken, elektrische installaties, verlichting en noodverlichting. Maar ook voor onderhoud aan uw installatie staan wij voor u klaar. Kortom: uw totaalleverancier voor elke elektrische aansluiting.

Bij het aanleggen van elektrische aansluitingen is veiligheid één van de belangrijkste vereisten. Wij zijn InstallQ gecertificeerd. Dit is de hoogste certificering in de elektrotechnische branche.

Elektrische aansluitingen door Beyer Installatie

Elektrische aansluitingen zijn bij Beyer Installatie in goede handen omdat wij..

  • .. ons betrokken voelen bij uw opdracht, ook bij elektrische aansluitingen. 
  • .. op voorhand problemen willen voor zijn. We denken kritisch met u mee!
  • .. als onderaannemer de aannemers ontzorgen door rechtstreeks met de opdrachtgever te schakelen. 
  • .. het vertrouwen krijgen van onze klanten. 

Meer weten over elektrische aansluitingen?

Wilt u meer informatie over elektrische aansluitingen of onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact met ons op via onderstaande button en wij informeren u graag. 

Neem contact met ons op

Neem contact op