Huis beveiligen alarmsysteem

Maakt u zich ongerust door de misdaadcijfers die u hoort op het nieuws? Of vinden er bij u in de buurt veel verdachte gebeurtenissen plaats? Dan geeft het u wel zo'n fijn en vertrouwd gevoel om uw huis te beveiligen met een alarmsysteem. Bij Beyer Installatie begrijpen wij dat. 

Neem direct contact op

Het nut van een alarmsysteem

Beyer Installatie draagt graag bij aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving. Met onze hoogstaande inbraak- en camerabeveiliging verminderen we de kans op een inbraak enorm. Alleen het aanzicht van een alarmsysteem zorgt bij inbrekers al voor een schrikreactie. Zo bent u dus niet alleen veilig in geval van nood, maar kunt u ook een eventuele inbraak voorkomen. En dat is natuurlijk exact wat u wil. 

Specialist in inbraakbeveiliging

Beyer Installatie is een elektrotechnisch beveiligingsbedrijf dat al jaren professionele alarminstallaties levert voor zowel particuleren als bedrijven. U kunt daarbij kiezen uit draadloze of bedrade alarminstallaties.

Het eigen pand van Beyer Installatie, van de nieuwste snufjes op het gebied van beveiliging voorzien, is een mooi praktijkvoorbeeld van de juiste alarminstallatie. U kunt altijd rekenen op een professioneel geïnstalleerd alarmsysteem! 

Beyer Installatie specialist in beveiliging

Huis beveiligen met alarmsysteem?

Dus, even in het kort. Waarom is het slim om uw huis te beveiligen met een alarmsysteem? Een alarmsysteem...:

  • ...Voorkomt inbraken
    Een alarmsysteem schrikt inbrekers af en wordt dus ook ingezet als inbraakpreventie.
  • ...Geeft gerust gevoel
    U kunt altijd de deur uit zonder zich zorgen te maken, zelfs wanneer u meerdere weken op vakantie gaat. 
  • ...Betrapt op heterdaad
    Wanneer er bij u wordt ingebroken, gaat direct het alarm af. Dit schrikt af en zorgt ervoor dat de melding direct wordt doorgegeven, zodat de inbreker op heterdaad betrapt kan worden. In combinatie met camerabeelden heeft u duidelijk bewijs van de gebeurtenis.  

Download onze brochure

Persoonlijk beveiligingsplan

Wanneer u uw woning wilt beveiligen met een alarmsysteem komen wij allereerst langs bij u thuis. Zo kunnen wij een realistische risico-inventarisatie maken om vervolgens een op maat gemaakt beveiligingsplan te schrijven. In dit plan vertellen wij u welke vormen van beveiliging volgens ons nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan camerabeveiliging. Uiteraard bepaalt u vervolgens zelf wat u wel of niet wilt laten installeren. 

Huis beveiligen alarmsysteem

 

Beyer Installatie, voor een veilig gevoel

Ook nadat wij het beveiligingsplan tot leven hebben gebracht, blijven wij betrokken. Het alarmsysteem is inmiddels geïnstalleerd, maar om ervoor te zorgen dat u altijd veilig blijft kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Voor eventuele storingen kunt u ons dan direct bereiken, dag en nacht! Ook voor het jaarlijkse onderhoud komen wij graag bij u langs. 

Vrijblijvende offerte? 

Benieuwd wat de kosten zijn om uw huis te beveiligen met een alarmsysteem? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0186 - 69 30 99 of door ons contactformulier in te vullen. Uw veiligheid is ons veel waard!

Neem contact op

Neem contact op